JOEL BEUKERS over AANDELEN, CRYPTO, GOUDEN AUTO’S en ONDERNEMEN | Beleggen Met Beukers

💰 Beleggen in aandelen en ETF’s by way of DEGIRO (TIP):
💰 Aandelen traden by way of ETORO
👨‍🎓 On-line Coaching voor Beginnende Beleggers:

IN DEZE VIDEO
=============
In deze video het interview/gesprek dat ik met Joel Beukers had. Bijna iedereen in Nederland kent Joel wel, of je nu tot zijn doelgroep behoort of niet. Een goede ondernemer en een nog betere marketeer dus! We zullen het dan ook onder andere hebben over ondernemen, risico’s nemen en over zijn gouden auto’s. Maar natuurlijk ook over beleggen in aandelen, crypto en nog meer onderwerpen.

BROKERS VOOR AANDELEN EN CRYPTO
=================================
💰 Beleggen in aandelen en ETF’s by way of DEGIRO (TIP):
💰 Aandelen traden by way of ETORO
💰 Je geld laten beleggen by way of BINCKFORWARD:
🔗 CRYPTO by way of Bitvavo:
🔗 CRYPTO by way of CoinMerce:
Meer aanbevelingen by way of

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================

#beleggen #crypto #aandelen

OVER EENPASSIEFINKOMEN
=======================
Through eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft. Of door te beleggen waarbij geld werkt voor mij, in plaats van dat ik werk voor geld!

Through onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met 30 tot 50% per jaar groeien, zelfs meer groei in vermogen dan ik aan inkomen per jaar verdien. Allemaal door me te richten op de lange termijn.

DISCLAIMER
===========
De movies en content material op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

CONTACT
========
Web site:
Instagram:
E-mail: [email protected]

TAGS
====
aandelen
aandelen voor newbies
aandelen kopen
aandelen ideas
aandelen 2021
investeren
investeren voor newbies
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor newbies
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
index
goud
crypto
portfolio
bitcoin
beleggen by way of degiro
degiro
de giro
beleggen by way of etoro
etoro
apple
tesla
alfen
primary match
ark make investments

joel
joel beukers
beleggen met beukers
clear nutricion
cleannutricion
interview
gesprek

Previous articleDOGECOIN WILL SKYROCKET AFTER THIS! WHY YOU SHOULD BUY DOGE NOW!
Next articleSalesforce: Use Integer Checklist Key with Apex Crypto

50 COMMENTS

 1. Bedankt Joel voor het interessante gesprek en op naar de volgende keer! 💪
  Laat ook weten wat jij de volgende keer wilt zien in de reacties!

 2. Toffe video! In de toekomst aanhouden: Ondernemen & Risico’s (vermogen) verspreiden. 📊

 3. Heeft Joel Beukers Basic-Fit op 12 euro gekocht?!?! Hij staat nu op 35, dat zou 300% winst betekenen

 4. Hey Ruud, goede video! Ik denk dat je soms nog wel wat beter kan doorvragen opsommige signaal woorden. Maar toffe video verder!

 5. Top dit zeg. Mooi open gesprek, zoals al eerder opgemerkt: misschien geen grote diepgang, maar kijkt lekker weg!

  Goede gast ook en een slimme ondernemer, die Joel.

 6. Leuk gesprek! Heel benieuwd naar hoe Joel zijn fitness is begonnen, hoe het voor hem allemaal startte 💪👌

 7. Ruud deze zag ik niet aankomen, super gave en waardevolle video. Heb je nog meer samenwerkingen op je lijst? Ben benieuwd

 8. Effe een kleine vraag is het van belang dat je gak waarde ( gemiddelde aankoop waarde) naar beneden haalt. Doormiddel van bij kopen op een lager punt. Ik zal uitleggen wat ik bedoel. Ik heb de ishares globan clean energy gekocht ( heel bijzonder doet niemand anders volgens mijsweat_smilesweat_smilesweat_smile) voor 14 ,2 (10 keer) destijds op de top toevallig. Maar nu is die op 11 euro gezakt. Ik weet dat hij weer gaat stijgen op de lange termijn daar ben ik niet bang voor. Maar moet je nu dan als hij wat lager is dan normaal bij gaan kopen om zo je gak waarde naar beneden te halen of moet je daar helemaal niet naar willen kijken en gewoon laten staan en bijv investeren in iets anders interessants.
  Ik vraag niet zo zeer om een Koop advies dat ik het nu wel of niet moet kopen maar meer naar moet je zorgen dat je gak waarde naar beneden gaat als die kans er is? Zodat je sneller in het groen komt.

 9. Leuke collaboration, volgende keer idd meer diepgang, wat voor holdings in portefeuille? Maar bv ook hoe een aandeel als Basic-Fit (geen dividend) dan past in een strategie waarbij rente-op-rente effect wordt nagestreefd? En dus dieper in op persoonlijke strategie, visie achter de strategie en hoe die wordt uitgewerkt. Verder, top en vooral leuk om Joel eens NIET te horen schreeuwen 😉

 10. Hmm, ik dacht dat Joel altijd wel een slimme ondernemer was. In dit interview komt die niet heel snugger over en is het meer geluk geweest dan wijsheid dat zijn geschreeuw heeft aangeslagen. Respect hoor, begrijp me niet verkeerd. Heb hem misschien zelf ietwat overschat.

 11. bitcoin geen waarde?? al die blockchaintechnologie is dus niets waard?? ntf..defi..niets waard dus…..

 12. veel mensen die al jaren in aandelen zitten staan op verlies jongens…niet iedereen wordt rijk…effe beurscrash meemaken leer je van

 13. Het is allemaal een grote ilussie, wat deze ‘beleggers’ niet zien is dat deze markt volledig gemanipuleerd is. De beste mannen praten erg makkelijk en simpel over hoe ze beleggen. De kans is groot dat ze hun vermogen nog harder verliezen dan dan de nu hebben soort van hebben opgebouwd.

 14. Verdiep je een keer in de zilvermarkt. Deze wordt zwaar gemanipuleerd, er is op papier meer dan 2x zo veel zilver verkocht dan dat er daadwerkelijk bestaat + andere factoren maken zilver op dit moment zeer interessant. Dit is de eerst video die ik kijk van je dus excuses als je al in edelmetalen zit.

 15. Het begint weer een beetje richting 1929 te gaan………Werken produceren is niet meer nodig koop maar bitcoin of een huis of aandelen ga maar lummelen en je word rijk.

  En nee ik kraak die dingen niet af maar mensen vergeten 1 ding…..Van goedenen produceren technieken ontwikkelen daar draait een economie op,niet op aandelen bezitten of een huis bezitten of of of.
  Heel die rente naar 0% en geld pers aan heeft de wereld zo veranderd dat iedereen maar bezig is met 1 ding…….Koopkracht behouden…

  Ik heb het idee dat het binnenkort weer gaat ploffen op de 1 of andere manier

 16. Ik was wel verwacht wat heeft hij gekocht op welke bedrijf geïnfecteerd ik hoop wel voor volgende keer daar over horen

 17. Hij heeft het over dat Basic-Fit teruggaat naar het oude niveau als de gyms opengaan, maar het aandeel van Basic-Fit is al teruggetrokken naar het niveau waar het voor de coronacrisis op zat. Ik denk dat meneer Beukers zich nog iets meer moet verdiepen in zijn eigen investering.

 18. Wat lult hij slap zeg. Wanneer er om feiten gevraagd wordt dan valt ie terug op basic fit.
  En ik hou van All in, zo ben ik en een minuut later zijn z’n grootste bedrijven safe.
  Volgende keer meer inhoudelijk ruudje

 19. Vind het moreel ook niet goed om keiveel huisjes te melken in deze markt. Dan verdien je geld over de rug van een ander. Zoveel mensen die moeten blijven huren…

Comments are closed.