TOEKOMST van BITCOIN en BANKIEREN volgens ARK Make investments (2021)

💰 BELEGGEN by way of DEGIRO (TIP):
💰 AANDELEN HANDELEN by way of ETORO
👨‍🎓 BeleggersTraining voor Newbies (Stap voor Stap):

IN DEZE VIDEO
=============
De meeste beleggers kennen ARK Make investments wel. Bekend geworden door hun $4000 koersdoel voor Tesla enkele jaren geleden, maar ook geliefd vanwege het delen van hun onderzoek naar verschillende bedrijven en sectoren.

Ieder jaar komen ze zij met hun visie voor het nieuwe jaar. Ook dit jaar hebben zij hun Huge Concepts 2021 gepubliceerd. In deze video bekijken we de eerste hoofdstukken om te zien wat we kunnen verwachten van Digital Wallets en Bitcoin.

BROKERS VOOR AANDELEN EN CRYPTO
=================================
💰 BELEGGEN by way of DEGIRO:
💰 AANDELEN HANDELEN by way of ETORO
💰 LATEN BELEGGEN by way of BINCKFORWARD:
🔗 CRYPTO by way of Bitvavo:
🔗 CRYPTO by way of CoinMerce:
Meer aanbevelingen by way of

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
===========================================
Huge Concepts 2021 aanvragen by way of

00:00 Intro
01:06 Digital Wallets
04:31 Fundement voor Bitcoin
06:38 Bitcoin voor institutionele beleggers
07:41 ARK Make investments ETF kopen
08:20 Nieuwe serie
09:14 Outro

#beleggen #ark #bitcoin

OVER EENPASSIEFINKOMEN
=======================
By way of eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft. Of door te beleggen waarbij geld werkt voor mij, in plaats van dat ik werk voor geld!

By way of onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met 30 tot 50% per jaar groeien, zelfs meer groei in vermogen dan ik aan inkomen per jaar verdien. Allemaal door me te richten op de lange termijn.

DISCLAIMER
===========
De movies en content material op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

CONTACT
========
Web site:
Instagram:
E-mail: [email protected]

TAGS
====
aandelen
aandelen voor inexperienced persons
aandelen kopen
aandelen ideas
aandelen 2021
investeren
investeren voor inexperienced persons
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor inexperienced persons
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
index
goud
crypto
portfolio
bitcoin
beleggen by way of degiro
degiro
de giro
beleggen by way of etoro
etoro
apple
tesla
alfen
primary match
ark make investments

Previous articleХАРДФОРКИ: BiTCOiN CASH [BCH] & [ETC] ETHEREUM CLASSiC
Next articleEverything you need to know about CRYPTO CURRENCY

16 COMMENTS

 1. Dankjewel voor de video. Ik heb vandaag 24 stuks Advanced Blockchain gekocht op de Xetra. Mijn eerste stap in “”Bitcoin-achtig beleggen”” Blockchain is iets anders maar we gaan het zien wat deze doet. Ben benieuwd, hihihi

 2. Kan het zijn dat Bitcoin nooit globaal geaccepteerd zal worden doordat het dezelfde consequenties heeft als deflatie, wat er voor zorgt dat niemand hun Bitcoin uit gaan geven omdat het ‘toch verder omhoog zal gaan’ en hierdoor mensen het alleen hebben om te holden en niet om producten mee te kopen?

 3. Waar komen die percentages vandaan? Heb k vaker langs zien komen. Als je daadwerkelijk gelooft dat bitcoin zo veel stijgt, waarom dan maar 3 procent van je portfolio.

 4. Wat is de kans dat andere crypto valuta Bitcoin uiteindelijke inhalen qua techniek, waardoor BTC zo goed als irrelevant kan worden?

 5. Zou je ook eens willen induiken in het “staken” bijv. ETH. Dat doet ook eer aan je channel’s naam Passief inkomen.

 6. Weet iemand welke coin Bitcoin achterna gaat qua grootte? Nee niet €40.000 maar zeker tussen de €2000-€10.000. Is dat Cardano, Ethereum, Ripple, Litecoin, Binance Coin? Natuurlijk is elke coin weer anders qua doel etc maar welke zien jullie echt hoe dan ook de 2k minimaal bereiken in 3-5 jaar tijd?

 7. BFT nu nog een SPAC van Foley, in Q2 wordt dat Paysafe. Grootste Fintech naam in igaming and gokken. Mijn educated guess is dat Ark dit op termijn ook zal toevoegen aan de portfolio. igaming en gokken zit enorme groei potentie in met name VS.

 8. Sjonge jonge! Kijk vandaag RTL-Z eens!!!!! Gaat over influenzers die de markt zouden “manipuleren/verzieken”.
  Ze balen gewoon dat zij niet meer goed de markt kunnen analiseren – wat een sukkels.

 9. Kan iemand mij uitleggen hoe dit komt? Ik heb in totaal meer winst dan er staat aangegeven op DeGiro en ik snap niet hoe dit kan. Ik neem even een voorbeeld omdat ik niet mijn echte winst hier wil zeggen. Voorbeeld: ik had €200 winst en nu staat er nog maar dat ik €170 winst heb, terwijl als ik in mijn portfolio ga kijken bij totaal winst en verlies staat er wel dat ik uiteindelijk €200 winst heb. Kan iemand mij uitleggen hoe dit kan?

 10. Hoi, goede video’s maak je 😊. Ik heb een vraag. Zou jij het volgende eens kunnen uitleggen? Er zijn aandelen en etfs die geen dividend uitkeren maar dit herinvesteren . Hoe wordt ik hiervan beter? Ik dacht dat zij altijd dividend uitkeren als dit kon. Het zou mooi zijn als je hier in een video eens wat dieper op in kan gaan 😊

 11. Hay ruud, top video weer. Ik had nog de vraag of je misschien een keer een video zou kunnen maken over of een tweede crash een mogelijkheid is of dat we ons daar niet zorgen over hoeven te maken? Alvast thanks

 12. Ik lees super veel issues van Etoro. Het probleem komt bij veel gebruikers voor wanneer ze hun geld willen withdrawen. Kan iedereen hier van zijn beleggersaccount zonder problemen terug storten naar zijn bankrekening? Deze users komen maar niet in contact met de klantenservice en het geld wordt alsmaar niet op de bankrekening terug gestort..

Comments are closed.